Piškotki
Namestili so se piškotki kateri so potrebni za delovanje spletne strani oz. so bili namešceni v casu prenosa podatkov do vas.
Pojasnilo o namešcenih piškotkih
V redu

preprosto nakupovanje  preprosto nakupovanje
hitra dostava  hitra dostava
ugodne cene  ugodne cene
celovita ponudba  celovita ponudba

tonerji-kartuse.com

Kartuše / Tonerji / Polnila

Foto papir

Iskanje

Namig: Išči po oznaki kartuše ali nazivu tiskalnika

Informacije

T: 01/429 22 37
E: biro@biro.si

Pon-Pet: 9:00-16:00 ure
Sobota:  9:00-13:00 ure

Chip Resetter YXD-R58e - reseter za čipe originalnih Canon kartuš PGI-5 BK, CLI-8 bk, CLI-8 C, CLI-8 M, CLI-8 Y, CLI-8 PC, CLI-8 PM

Chip Resetter YXD-R58e - reseter za čipe originalnih Canon kartuš PGI-5 BK, CLI-8 bk, CLI-8 C, CLI-8 M, CLI-8 Y, CLI-8 PC, CLI-8 PM  tiskalnik, kartusa, laser, polnilo, trgovina, foto papir, pisarniski material

povecaj sliko Chip Resetter YXD-R58e - reseter za čipe originalnih Canon kartuÅ¡ PGI-5 BK, CLI-8 bk, CLI-8 C, CLI-8 M, CLI-8 Y, CLI-8 PC, CLI-8 PM  Povečaj sliko

Količina: 1+
Cena: € 16,14
*davek je vključen v ceno

Koda: Reseter R58e
Dobavni rok: na zalogi info

Izberi količino:

 

Novi čip reseter za Canon kartuše. Sedaj ni več potrebno resetiranje čipa s pomočjo tiskalnika. Z uporabo tega reseterja se čip postavi na začetno tovarniško nastavitev in je uporaben z vsemi svojimi funkcijami - pokaže tudi nivo črnila.

 

Chip Resetter YXD-R58e - reseter za čipe originalnih Canon kartuš PGI-5 BK, CLI-8 bk, CLI-8 C, CLI-8 M, CLI-8 Y, CLI-8 PC, CLI-8 PM  

 

   

Nivo črnila v originalnih Canon kartušah je zapisan v Äipu, ki  je namešÄen na kartuši. ÄŒip spremlja porabo črnila in ko je v zapisu čipa predvidena količina črnila porabljena, čip pokaže, da je kartuša prazna ne glede na to koliko Ärnila je še v njej. Tudi če v takšno "prazno" kartušo vstavite novo črnilo, bo imel čip še vedno zapisan podatek, da je kartuša prazna in tiskanje ne bo mogoče.

Z uporabo čip reseterja, pa se čip na Canon kartuši postavi v začetno stanje z vsemi funkcijami in v kolikor je v kartuši še črnilo lahko tiskate naprej.

ÄŒip reseter avtomatično razpozna tip kartuše in čip postavi v začetno stanje z vsemi njegovimi funkcijami.

Kartušo s čipom postavite na reseter in pridržite za nekaj sekund v položaju, v katerem ima čip na kartuši  dober kontakt s pini na reseterju.
Ko karušo s čipom pritisnete na reseter bo lučka na reseterju utripala nekaj trenutkov. Ko lučka neha utripati in normalno sveti je postopek resetiranja čipa izveden uspešno.

Za kartušo PGI-5 se dodatni nosilec na reseterju umakne, kartuša pa se vstavi v vodilo s kontakti čipa navzdol.
Za kartuše serije CLI-8 pa se adapter postavi na mesto in je dimenzija prilagojena temkartušam. Postopek resetiranja je enak za vse navedene kartuše.

Košarica

izdelkov (0)

Vaša košarica je prazna.

dodaj stran med priljubljene

Zakaj izbrati nas?

Hitra dostava naročenih izdelkov
45-dnevni rok za vračilo nepoškodovanega izdelka
Preprosto in hitro nakupovanje
Podpora strankam na telefonu 01/429 22 37 ali na naslovu biro@biro.si